my wishlist


1: /www.hm.com, 2:/www.ginatricot.com, 3: /www.hm.com, 4:/www.hm.com,5:/nelly.com,6: /www.bikbok.com.
7:/www.monki.com, 8:/www.ginatricot.com.

09.32

Sitter här i mina mjukisar men måste nu sätta på sjuttio lager av kläder för nu ska jag snart till bussen som går mot vällingby och där ska jag prao i en vecka och sen nästa vecka så ska jag prao i stan med bästavän!
Men vi hörs senare :)


heej :)




 Är hos danijela nu och ska sova här, har precis kollat på shrek 4 skit roliig men nu sitter jag bara på facebook.
och vädret det är sådär känns ganska konstigt att det är snö men snart är det värmen tror det blir thailand som alltid på julen:) jippi. kläder ,värme och bli brun!! snacka om att vara solbränd på vintern  när man kommer hem och kompisarna är kritt vita haha hiiihi men vi hörs senare.

ps: vet att det har varit dålig uppdatering men har haft fullt upp med skolan men det ska det bli skärpning med :)
lovar!!


Nu kör vi



Nu kör vi på en frågestund, fråga vad ni vill mellan himmel och jord.
AVSLUTAD

school

har engelska just nu, i data rummet så passar på att skriva så att ni har något att läsa men det är spanska nästa som gäller men nu ska jag runda av för nu slutar lektionen men kanske skriver på rasten.


Snabb info.

hejsan,japp har precis kollat på idol :) var på träningen idag och bara kollade får ju fortfarande inte vara med men på söndag smäller det och jag får börja träna igen, jippi!
men nu väntar jag på resultat till idol men det dröjer så är säkert vid faceboom eller tv: eller så helt enkelt dränker jag med själv med läxor, har LITE läxor att göra om man säger så haha.
kikar in senare.


torsdag. Två nya:)

Nu var det torsdag och imorgon fredag,längtar!Nu har det blivit två nya kategorier! hoppas det blir fler, men nu är det middag snart när pappa kommer så kanske om tio min men nu ska jag runda av det här och fortsätta luta mig tillbaka och kolla på tv.

Det kanske blir en tur till kista men vi får se med det :)


bulgarien sommaren 2010 :)


onsdag :)


bild: carolina gynning.    
                                              
                                         hejsan folks! idag är det onsdag och ska på träning snart, men först så kallar middagen vi hörs senare! hejsan svejsan!

black



                                                          Alla smycken är från topshop så gå in på doms hemsida och kolla hur mycket du kan få det smycke du vill ha för.Kläderna är från ginatricot gå in på doms hemsida eller butik och om du går in på nätet så klicka på fest så kommer dem upp!Skorna är från wildflower by kenza och du kan hitta dom på nelly.com bland annat. japp nu är det frukost nästa för mig och sen vällingby centrum!

ute

japp nu väntar man på att idol ska slå igång igen och vet verkligen inte vems som åker ut! det blir svårt för oss tittare:( håller just på med ännu ett collage och vill att syster ska komma hem så att hon kan säga vad hon tycker för den är lite menad till henne men mest av allt till er läsare.Hon är på fest men vi ska kanske åka och hämta henne senare,hoppas :) nu sitter jag och chattar med fina personer och fundar på vad jag ska ge min bästa pappa i hela världen i farsdag present, hmm.men ska till vällinby imorgon och då får jag lösa det och hämta ut en sak men jag skriver kanske ikväll men annars så hörs vi ikväll.puss o hej leverpastej!


En ny!

En ny tänker ni? Japp en ny kategori har jag lagt till inspo heter den! jag ska lägga in minst ett inlägg om veckans inspo person eller outfit eller plagg.


nu kollar jag på tv:n men jag skriver senare!


vinter/höst 2010




 




                                                                   Snygg jacka från monki är typ ett måste nu och en svart tunnika är fint till svarta strumpbyxor.Snygga tröjor från topshop.Snygg skjorta från hm i militär grönt.Kort halsband från bikbok och strumpbyxor från åhlens är ett måste i höst/vinter.Väldigt chica skor från chica märket acne och snygga kilklacks skor från vagabond är ett msåte nu i höst/vinter.Snyggt linne från topshop.


Nu ska jag äta, puss och hej

halsmandlar

halloooojjjjj. Det blir ingen vanlig vecka alltså skol vecka för mig. Snart nämnligen så ska jag, pappa, mamma till danderyds sjukhus för att idag så ska jag operera bort mina halsmandlar,ajaj, men men så kanske inte bloggar dom första dagarna det beror på hur jag mår.


veckans favoriter # 2 (rosetter)

1: Den guldiga rosetten är från ginatricot och kostar endast 29 kr. Snygg till en party outfit.
2:Den här fina leo rosetten kommer från ginatricot och kostar ynka 29 kronor den med. Snygg till en vardags outfit.
3:Glittriga rosetter från monki. Dom kan du köpa för 120 kronor i vilken monki butik du vill.
4:Dom här armbanden är fina till ett vanligt bas linne och jeans och dom kan du hitta i en monki butik för 60 kronor/styck.
5:Snygga rosa och svarta rosetter kan du köpa för 60 kronor/styck i butiken monki.
6:Fin sammets rosett från monki och den kostar 100 kronor.
7:Fina rosetter från monki. gillar den vin röda sjuuukt mycket och dom kostar 50 kronor/styck.
8:Det här fina hårspännet från  topshop kan du köpa i topshops butik eller på nätet för 70 kronor.
9:Den här " hårnålen" från topshop är fin till ett vanligt vitt linne och mörka jeans och massor av ringar och halsband och den kostar 65 kronor du kan även köpa den på nätet.
10:Det här leo rosetten kommer från monki och är även den här i sammet samma som den svarta och även den här leon kostar 100 kronor.
11:Den här fina rosa rosetten från ginatricot finns i andra färger men den här passar verkligen till ett vitt bas linne och mörka jeans helst mörkblåa, den kostar ynka 29 kronor, så passa på, om du har 30 kronor över någon gång så kan du halka in på ginatricot och handla eller på deras hemsida.




RSS 2.0