jag vet

jag vet att jag inte har bloggat nu igen på väldigt länge men jag har inteee kommit in på blogg.se så har inte haft möjligheten att blogga men nu är jag igång igen men just nu är jag i skolan och ska snart sluta för dagen och åka hem:) senare idag blir det veckans favoriter! vad tycker ni om det?

läxor, stress

Som ni ser på rubriken så har jag haft väldigt mycket läxor och prov dom här dagarna och så har jag varit sjuk nästan hela veckan och då vill jag inte blogga för då får ni bara tråkiga inlägg och noll inspiration.
men nu är det tv:n som lockar för nu blir det idol.


lite bättre

här kan ni se lite bättre än den lilla igår

skolan

Igår efter veckans favoriter så skyndade jag mig ner till tv:n för då var det desperate housewiwes och sen så somnade jag, var skit trött men idag blir det skola. Hade ju studiedag i måndags och så var jag sjuk igår så var hemma men idag ska jag dit men inte imorgon eftersom jag ska till doktorn, så jag missar hela torsdagen imorgon i skolan (inte så bra) men nu ska jag klä på mig och sen ska jag väl börja dra mig mot skolan men jag hör kanske av mig i skolan eller när jag kommer hem, men först ska jag på träning också och efter skolan så ska jag (kanske) åka in till stan och köpa två saker på monki. Halsduken och vantarna.


veckans favoriter #1

nu börjar jag med veckans favoriter. Dom svarta skorna kommer från hm och dom blir dina för 299 solar.Den gröna skjortan kommer från hm också och den kan hänga i din garderob imorgon om du betalar endast 99 kr för den!! Den svarta koftan med sjuuukt snygga axel prydnader kommer från monki och blir din för 400 kr lite dyrt kanske men man kan ju alltid drömma eller spara. Den fin fina rosa  halsduken kommer från monki och den blir min imorgon för 150 kr och det finns liknande vantar (rosa) för endast 60 båda dom delarna blir mina men det finns mössa också men tycker att det blir lite för mycke rosa men den kan också bli din för endast 80 kr. Det snygga linnet från monki blir din för 250 kr.Den yber snygga ringarna (som jag kanske ska köpa) blir dina (mina) för endast 12.50 euro alltså 125 svenska kronor men det är dom verkligen värda!!!!!!! och dom kommer från topshop. Den snygga volang tröjan kommer från topshop och kostar 35 euro och det är alltså 350 svenska kronor, men det är den värd tycker jag.Dom här snygga kilklacks skorna kommer från vagabond men kan köpas på scorett och nilsons shoes och blir dina för 999 skostorlekar. Dom här coola plånböckerna kommer från monki och kostar endast 80 kr. jag har en gammal modell som e lila och den gråa på bilden. den blev min för 2 dagar sen!! men jag skriver mer sen

RSS 2.0